Американският педиатрична асоциация настоява преподаватели и законодателите да отхвърлят всички

...
 Американският педиатрична асоциация настоява преподаватели и законодателите да отхвърлят всички
Коментари Харесай

АМЕРИКАНСКА ПЕДИАТРИЧНА АСОЦИАЦИЯ:ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА НАРАНЯВА ДЕЦАТА

 Американският педиатрична асоциация упорства преподаватели и законодателите да отхвърлят всички политики,  които основават усещане на децата, че съществуват повече от два биологични пола.
Те са безапелационни, че обстоятелствата, а не идеологията  определят действителността. Учените от американската асоциация акцентират голям брой такива в отбрана на това, че съществуват единствено два пола.

Според тях научното определение за пол се базира върху двата вида хромозоми – ХХ или ХY. Те са безапелационни, че няма нито едно доказателство, че при обикновено систематизиране на хромозомите съществува биологично определение за “трети пол ”.

Нека не смесваме науката с демократичното говорене и да вършим разлика сред полова ориентировка и пол, призовават педиатрите. Никой не се ражда с избрана полова ориентировка, само че се ражда с ясно дефиниран пол, прецизират от Асоциацията. Той се дефинира не от външните полови белези, а от съществуването на избран вид хромозоми, допълват американските учени.

Ако някой мисли, че е роден с друг от хромозомния му пол мъж в женско тяло или жена в мъжко – това сочи психическо разстройство. Лъже ги мозъкът, не тялото, безапелационни са учените. Това не важи за хермафродитите, които са родени със сбъркани хромозомни двойки. При тях става дума за изключения, прецизират те.

Педиатрите акцентират също, че пубертетът не е болест и зачестилото в последно време приемане на медикаменти за хормонален блокаж по време на тийнейджърските години е извънредно рисково.

Твърди се, че в случай че минат през естествен и нетретиран с медикаменти пубертет, 88% от полово обърканите деца в последна сметка одобряват своя натурален пол.

Възрастните, които одобряват хормони за смяна на пола, са двойно по-застрашени от самоубийство и тежка меланхолия, спрямо тези, които преодолеят психологическия си проблем, предизвестяват от Асоциацията.

Американската педиатрична асоциация упорства насърчаването на приема на хормони, изменящи пола, Да се криминилазира като принуждение над деца.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР